Velkommen til Bergen Renhold AS

Bergen Renhold AS har mer enn 40 års erfaring fra renholdsbransjen, og vi kan trygt si at vi er langt over gjennomsnittet opptatt av renholdsfaget! Våre 200+ ansatte jobber hver eneste dag for å ivareta bygg og inventar på beste måte. Alle våre ansatte blir opplært etter læreplanen til renholdsfaget – med mål om å gi flest mulig fagbrev.

Gjennom 40 år som renholdsbedrift har vi mange gode referanser og mange langvarige kundeforhold. Vi kan med trygghet si at vi er «god på» renhold i kontor bygg!

Våre systemer sikrer at vi vet hva våre kunder er opptatt av og våre kvalitetskontroller sikrer at vi gjennomfører det samme.

Kommunikasjon og ledelse er sentrale begreper når det gjelder gjennomføring av renholdsopgaver. Vi i Bergen Renhold AS er stolt over våre ledere som har fokus på styring, koordinering og leveranse.
Samtlige av våre ledere har gjennomgått den teoretiske delen av fagbrevet og flere av lederne har / eller holder på å ta, den praktiske delen og dermed fagbrevet.

Kvalitet

For Bergen Renhold er kvalitet en av de viktigste faktorene for å lykkes! Renholds kvalitet er ofte subjektivt og handler om brukernes forventninger. Som kunde av Bergen Renhold, vil dere få en fast kontaktperson å forholde dere til, det vil bli tatt månedlige kvalitetskontroller og rapport oversendes dere.

Kvalitetskontroll

Miljø

For oss i Bergen Renhold er miljø en viktig faktor, derfor velger vi samarbeidspartnere som også er opptatt av dette. Vår samarbeidspartner på rekvisita og kjemi er sertifisert miljøfyrtårn og hele produktserien vi bruker er miljømerket med EU blomsten.

Når det gjelder matter og mopper er vår leverandør svanemerket vaskeri.

Våre rengjøringsmetoder belaster miljøet minimalt og vi tilstreber å forbedre oss gjennom økt bruk av mikrofiber mopper samt moderne og innovative metoder.

Vi oppfordrer alle til å gjøre det samme!

Miljø

Samfunnsansvar

For oss Bergen Renhold og Care Companies gruppen er det viktig å også kunne gi noe tilbake til samfunnet. Noe utover det å skape arbeidsplasser og ivareta bygg.

De unge er fremtiden! Derfor ønsker vi å bidra til alt det positive barne og ungdomsarbeidet som utføres daglig rundt oss. Det å se gnisten i øynene på guttene og jentene når de har fått seg nye drakter, idrettstøy eller penger til cup-er og turer er ubetalelig. Care Companies har derfor satt av midler som alle lag og foreninger kan søke støtte til.

Søk om midler på Care Companies nettside.

Miljø

Sertifiseringer og partnerskap