RA660 Navi XL

Framtidens autonome industrirenhold. Med bransjeledende innovasjoner som valgfri dokkingstasjon for renhold døgnet rundt, eller appen for fjernstyring er RA660 Navi XL den mest avanserte roboten for gulvvask i verden.

Ønsker du gratis demo hos din bedrift? Klikk her

Ja takk! Jeg ønsker å booke en RA660 Navi XL demo

Fyll ut skjema under så kontakter vi deg for å avtale en demo.  Dato/tid som passer for demo:

  Autonom gulvvask i XL størrelse

  Siste generasjon av vaskeroboten RA660 Navi er nå enda mer intelligent og har høyere konnektivitet enn noen sinne. XL betyr ikke bare større tank og høyere ytelse, men også flere nye innovasjoner og egenskaper. RA660 Navi XL er vår mest avanserte autonome vaskerobot som kombinerer mange års erfaring med det siste i konnektivitet.

  XL er spesialdesignet for store områder, som lagerbygg, togstasjoner, kjøpesentre, flyplasser og store offentlige institusjoner. XL er tilgjengelig døgnet rundt og er helt autonom med ny valgfri dokkestasjon.

  Dokkestasjon

  Fjernkontroll

  Hurtiglading

  7″ touchskjerm

  Membrantank

  Vaskerapport

  Intelligent med hensikt

  Fra start av ble RA660 Navi XL utviklet som en autonom vaskerobot for industriell og kommersiell bruk. I motsetning til andre vaskeroboter med frontstyring har RA660 evne til å snu på stedet med en ekstremt liten svingradius. Dette muliggjør håndtering av veldig smale områder uten problemer. RA660 når til på steder man normalt ikke kommer til med konvensjonelle gulvvaskemaskiner.

  Autonom navigasjon

  Navigasjonen til RA660 Navi XL er drevet av Bluebotics ANTlite+. BlueBotics ANT (Autonom Navigasjons Teknologi) er en toppmoderne og gjennomtestet produktlinje for AGV og mobile roboter – produsert i Sveits. Programvaren er enkel og rask å installere, samt robust og beregnet for industriell bruk.

  En overbevisende trio

  Vaskeenheten til RA660 Navi XL er utstyrt med tre børster. Børstene er plassert i en spesiell V formasjon for å bringe vann og skitt inn mot midten av sugedysen, noe som sikrer bedre rengjøring.